logga_norrlandstvatten_mobil

Vi gillar tvätt

Det är inte alla som gör det, många tycker att tvätt är jobbigt, svårt och tidskrävande. 
Vi på Norrlandtvätten tycker inte likadant, vi gillar när vi får behandla t.ex en kostym och sedan stryka den så att den ser ut som ny igen.
 Vi tycker om att se uttrycket hos en nöjd kund som hämtar ut sitt favoritplagg där vi har lyckats få bort fläckarna så att plagget går att använda igen. Överlag så gillar vi att våra arbetsuppgifter är varierande då vi riktar oss gentemot privatpersoner, industrier, företag, hotell och restauranger vilket innebär många olika slags produkter.

För oss är det väldigt viktigt att kunden är nöjd efter ett besök hos oss. Detta innebär att vi ibland måste neka en tvätt. Vi försöker alltid att vara ärlig med våra kunder och om vi utifrån vår erfaranhet anser att ett plagg eller dylikt inte kommer att bli rent så säger vi alltid det till kunden. Då är det upp till denne att bestämma om en tvätt är värd sitt pris även om resultatet inte blir perfekt. 

Norrlandstvätten (fd. Kemtvätten) är sedan 2013 en del av No Plan B.
Tvätten har funnits länge under olika varumärken däribland Skelleftetvätten samt senast som Kemtvätten i Skellefteå. Idag drivs den av Johanna Hedlund som våren 2015 vann delägarskap i Norrlandstvätten efter ett år på No Plan B entreprenörskola. 
 

Vi som jobbar på tvätten

JOhanna Hedlund

Johanna är VD och delägare i tvätten. Hon arbetar även i  produktionen samt som säljare. Vill ni veta mer om våra tvättjänster eller hur vi kan underlätta vardagen för er? 
Då är hon rätt person att kontakta.  

 

husmorstips - blek naturligt med citron

Har du råkat missfärga exemeplvis strumporna och vill ha dem vita igen. Testa att koka dem med ett par skivor citron så blir de vitare då ciitron är ett naturligt blekningsmedel. Obs, kolla så att materialet du ska bleka tål höga temperaturer.
 

nellie pettersson

Nellie arbetar inom de flesta områdena på tvätten, allt från mangling, företags- och industrutvätt till vikning av frotté. Hon är noggrann och strävar alltid efter bästa tänka resultat. 


 

husmorstips - TORKA FLÄCKEN INÅT

Om du har fått en fläck på ett plagg eller dylikt se då till att torka fläcken inåt. Annars finns den risk att du gör den större genom att smeta ut den.
 

Norrlandstvätten är en del av No Plan B.
No Plan B är en entreprenörskola i Skellefteå. Läs mer om utbildningen här