logga_norrlandstvatten_mobil

ÄR DU VÅR RÄDDARE I NÖDEN?

Är du van vid att arbeta i ett högt tempo med tunga lyft och har ett öga för kvalité? Tar du stort eget ansvar och ser till att slutföra arbetsuppgifter? Då är det kanske du som ska bli en del av vårt team, läs vidare och se om du passar in på beskrivningen nedan.
 
Du är morgonpigg, flexibel och har möjlighet att ställa upp med kort varsel. Arbetet är främst förlagt till kväll- och helgjobb med möjlighet till mer tid vid sommar- och högsäsongsperioder. Du kommer att arbeta i tvätteriets produktion vilket innebär tunga lyft och kräver att du har en god fysik. 
 
Vi är det lilla företaget med stora ambitioner som befinner oss i en tillväxtfas. Vi är ett sammansvetsat team och sätter stor vikt vid att du är bra på att kommunicera. Tillsammans är vårt fokus att hitta bra lösningar till nya och befintliga kunder och se till att vi alltid leverera bra kvalitet och service. 
 
Du kommer vara en viktigt kugge i hjulet för att se till att vi kan fortsätta utvecklas och hjälpa oss att utmana våra konkurrenter. 
 
Ingen tidigare erfarenhet från branschen krävs, vi värdesätter att du är driven och vågar ta för dig. 
 
Urval sker löpande, tillträde snarast och enligt överenskommelse.
 
 
Anställningsform: Timanställning , vid behov
Arbetstid: Dagtid, kvällstid, helg
Lön: Enligt kollektivavtal IF Metall - IKEM

Här ansöker du:

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)