logga_norrlandstvatten_mobil

Vi gillar tvätt

Det är inte alla som gör det, många tycker att tvätt är jobbigt, svårt och tidskrävande. 
Vi på Norrlandtvätten tycker inte likadant, vi gillar när vi får behandla t.ex en kostym och sedan stryka den så att den ser ut som ny igen.
 Vi tycker om att se uttrycket hos en nöjd kund som hämtar ut sitt favoritplagg där vi har lyckats få bort fläckarna så att plagget går att använda igen. Överlag så gillar vi att våra arbetsuppgifter är varierande då vi riktar oss gentemot privatpersoner, industrier, företag, hotell och restauranger vilket innebär många olika slags produkter.

För oss är det väldigt viktigt att kunden är nöjd efter ett besök hos oss. Detta innebär att vi ibland måste neka en tvätt. Vi försöker alltid att vara ärlig med våra kunder och om vi utifrån vår erfaranhet anser att ett plagg eller dylikt inte kommer att bli rent så säger vi alltid det till kunden. Då är det upp till denne att bestämma om en tvätt är värd sitt pris även om resultatet inte blir perfekt. 

Norrlandstvätten har funnits länge under olika varumärken däribland Skelleftetvätten samt senast som Kemtvätten i Skellefteå.