logga_norrlandstvatten_mobil

Är du vår nya produktionsledare

Är du en passionerad och engagerad lagspelare med ett stort intresse för ledarskap? Har du tidigare erfarenhet från att leda andra och är på jakt efter ett arbete där du är en stor kugge i hjulet för att utveckla en verksamhet mot satta mål? Då är det kanske dig vi söker till en del av vårt team, läs vidare och se om du passar in på beskrivningen nedan.  

Vi är det lilla företaget med stor målsättning och viljan att ständigt utvecklas, växa och bli bättre. Det innebär att din roll blir väldigt varierande, allt från det dagliga arbetet i produktionen tillsammans med teamet för att leverera hel och ren tvätt till våra kunder, till att leda och fördela arbetet och lösa eventuella hinder. Du leder och ansvarar för den dagliga verksamheten med allt vad det innebär.

Vi är i en tillväxtfas vilket innebär att vi vill uppnå så mycket som möjligt men ofta med knappa resurser. Det ställer höga krav på dig att vara flexibel, snabbt kunna ändra planering i produktionsarbetet och eventuellt förändra arbetstider i samråd med teamet för att få alla leveranser att lämna i rätt tid.

Vi sätter stor stolthet i att vi är ett sammansvetsat team som ställer upp för varandra. Då vår produktionsbeläggning är väldigt ojämn lägger vi stor vikt vid att du är flexibel och precis som oss ställer upp och gör det där lilla extra när det krävs. Som ledare för teamet är du drivande i förbättringsarbete och motiverar alla att driva mot samma håll.  

Att du är en person som ständigt utmanar dig själv och andra runt omkring dig samt att du  ofta du kan går utanför din komfortzon värderar vi högt. 

Urval sker löpande, tillträde enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning heltid (provanställning 6 månader)
Arbetstid: Dagtid/skiftgång varierande

Här ansöker du:

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)