logga_norrlandstvatten_mobil

vi söker en säljare, är det du?

Du älskar att jaga affärer och trivs bra längst de norrländska vägarna. För dig är det viktigt att bygga långsiktiga kundrelationer och hitta kreativa lösningar på samarbeten.
Stämmer det in på dig? Då tycker vi att du ska läsa vidare och se om du är personen vi behöver för att stärka vårt team.

Du är driven, självgående och strukturerad vilket gör att du kan planera din tid väl och ge ditt yttersta i varje kundmöte. Du ansvarar för att boka och genomföra säljbesök för tvätt och hyrtvätt till hotell-, restaurang- och industrikunder runt om i hela Norrland. Gäller såväl telefon-, bokade och canvasmöten. 

Vi är det lilla företaget med stora ambitioner som befinner oss i en tillväxtfas. Vi är ett sammansvetsat team och sätter stor vikt vid att du är bra på att kommunicera och håller en nära dialog med oss kollegor inne i produktionen. Tillsammans är vårt fokus att hitta bra lösningar till nya och befintliga kunder samt se till att vi alltid leverera bra kvalitet och service. 

Vi ställer höga krav på oss själva och söker dig som är beredda att kavla upp ärmarna och verkligen ge ditt allt. Du är flexibel och inte rädd för att hugga i där det behövs då det i högsäsongsperioder kan innebära en del arbete inne i produktionen.  

Vi tror på learning by doing, därför inleds introduktionen med arbete i produktionen i nära samarbete med kollegor som kan förklara processer och hur vi arbetar. Branscherfarenhet är ej ett krav och försäljningsvana är meriterande.

Urval sker löpande, tillträde enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning heltid (6 månader provanställning) 
Arbetstid: Dagtid
Placeringsort: Utgångspunkt Skellefteå
Lön: Fast lön + provisionsbaserad del
Tjänstebil

Här ansöker du:

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)