logga_norrlandstvatten_mobil
Tack för förtroendet. Jag som har tagit hand om din tväött heter Johanna.

Vi är specialister på tvätt

Det är inte alla som gillar tvätt men det gör vi!
Vi har arbetat med tvätt i många år och har därför erfaranhet från flera olika delar av tvättbranschen. Genom att vi arbetar med privattvätt, industri- och företagstvätt samt tvätt till hotell och restaurang har vi skapat en bred kompetens. Att vi kan jobba så brett beror på att vi har kunskap om tvättbehandlingar, tvättråd, material men även att vi har personal med lång erfaranhet och som har viljan att alltid göra ett bra jobb. Lämnar du in tvätt till oss så blir den alltid ren men ibland kan det dock finnas kvar någon fläck. Vi gör ALLTID vårt yttersta för få bort fläckar och behandlar dem så mycket vi kan men ibland räcker det tyvärr inte till. 
Vet ni av någon fläck, meddela gärna det till oss så är det större chans att den går bort.

Vi har sedan länge tvättat och behandlat allt från kostymer, finklänningar, skjortor, jackor till dukar, täcken och kuddar. I och med att vi både har tillgång till kemtvätt och vattentvättså är det större chans att vi kan få plagg/produkter rena. 

Även inom företag- och industritvätt har vi stor erfaranhet. Vi har kunder som jobbar i allt från gruvor, verkstäder, kontor till de som arbetar utomhus och vi vet därför att olika slags företag har olika behov när det kommer till tvätt.
För att våra kunder inom företag och industrier ska kunna använda sina kläder länge så lagar vi även till viss del hål och revor på plaggen. Dessutom har man som företag/industri även en möjlighet att byta dragkedjor hos oss. Förutom tvätt av arbetskläder så tvättar vi även handdukar, gardiner, trasor och entrémattor till företag.

Till hotell och restauranger levererar vi måndag-fredag sänglinne, handdukar samt dukar och servetter. Många av våra kunder hyr vårt gods men vi har även kunder som tvättar sitt eget sänglinne och sina handdukar hos oss.

Genom att låta oss ta hand om tvätten så får ni tid till annat!

Bra att veta för dig som kund

Du kan lämna din tvätt till oss när som helst under våra öppettider som är mellan  06:30-16.00.

Vi gör klart din order inom ca en-två veckor och meddelar dig via sms när det är klart. Behöver du ha tvättat något snabbare så tillhandahåller vi en expresstjänst där du har möjlighet att hämta din tvätt inom 3 dagar till en extra kostnad.

Vi tvättar endast efter det tvättråd som är angivet på materialet.
Vi har rätt att avstå från att tvätta om tvättråd saknas.

Om kunden vill att vi tvättar något utan tvättråd bär vi ej något ansvar för eventuella missfärgningar, krympningar, slitage etc.

Vi ansvarar ej för pärlor, blixtlås, knappar och sköra tyger, vi informerar om risk vid inlämning.

Vi ansvarar ej för kvarglömda saker eller den skada som sådana saker kan
åstadkomma på diverse material om de tvättas.
Töm därför fickorna innan plaggen lämnas för tvätt. Vi kollar alltid igenom plaggen innan tvätt men skulle det finnas saker som vi har missat som sedan gör skada på plagget ligger ansvaret hos kunden, ej hos oss.

Vid tvätt av produkter (ex. madrasser) som har haft fläckar en längre tid bör man vara medveten om att fläckar kanske inte försvinner helt trots fläckbehandling. 

Mocka, skinn och päls lämnas för tvätt på egen risk.