logga_norrlandstvatten_mobil

Entrémattor

- trevligt för besökaren och mindre städning för er.

En inbjudande och prydlig entré är viktig gentemot besökare för att få dem att känns sig välkomna. 
Att ha en entrématta vid dörren är både trevligt för kunden och för er då ni slipper få in smuts och damm i övriga delar av lokalen. 
 Utifrån ert behov hämtar, tvättar och levererar vi rena entrémattor till ert företag. Detta innebär att ni alltid har en matta i lokalen då vi byter ut den smutsiga mot en ren matta på samma gång. Hur ofta den ska tvättas bestämmer ni själva. Många av våra kunder väljer dock ha en bestämd intervall mellan tvättningarna så att de slipper tänka på mattan över huvudtaget, det kan vara allt från varannan vecka till två gånger per år. 

Hyra entrématta

Genom att hyra entrémattor så får ni en inbjudande entré som fångar upp smutsen. Efter att vi har bestämt hur ofta ni vill ha tvättat entrémattorna så behöver ni inte tänka mer på detta. Vi sköter sedan allting som har med hämtning, tvättning samt leverans av mattorna tills något annat blir bestämt. 
Fördelen med att hyra är att ni alltid kommer att ha en ren och fräsch matta genom att vi byter ut den när det behövs. 
 

köpa entrématta

Hos oss kan ni självklart även köpa er egen entrématta. Vi erbjuder mattor av hög kvalité som går att få med eller utan logotyp eller annan text/bild. 
Uifrån årstid, vilken verksamhet och hur mycket smuts som dras in så kommer vi fram till vilket behov just ert företag har.