logga_norrlandstvatten_mobil

vi tvättar sänglinne & frotté, dukar & servetter,  gästtvätt SAMT ARBETKLÄDER

Vi på Norrlandstvätten har haft olika hotell och restauranger som kunder i många år vilket har gett oss den erfarenhet som krävs för att göra ett bra jobb. Vi har kunder som hyr vårt sänglinne och vår frotté men vi har även kunder där vi tvättar deras eget gods. Många av dessa kunder hyr även våra dukar och servetter samt erbjuder gästtvätt via oss till sina kunder.
 
 

Detta gör vi

sänglinne & frotte

Vi hyr ut och tvättar sänglinne och frotté till hotell men även till mindre bed & breakfast.
Genom att hyra vårt gods så vet ni att ni får sänglinne och frotté av hög kvalité. Vi byter ut godset allt efterson för att ni ska få gods som ser snyggt och fräscht ut.
Vi tvättar och fläckbehandlar både sänglinnet och frottén. För att få den lysiga känslan på sänglinnet så manglar vi det medan frottén torktumlas och bli mjuk och skön.
 

gästtvätt

Måndag-fredag erbjuder vi era kunder gästtvätt.
Det innebär att vi hämtar tvätt som de har lämnat in under förmiddagen och leverera tillbaka den innan dagens slut. Vi utgår från tvättrådet när vi tvättar och torkar plaggen. 

 VI TVÄTTAR & MAnGLAR ERT GODS

Har ni en restaurang, bed & breakfast eller ett hotell och äger ert eget gods? Då kan vi hjälpa er med tvätten av dessa så att ni får tid över till annat.  Vi tvättar sängkläder, dukar och servetter sedan manglas de för att få en lysig känsla. Frottén tvättar vi och sedan torktumlas den för att bli mjuk och skön. 

dukar & servetter

Varje vecka hyr vi ut dukar i olika storlekar samt tygservetter till olika restauranger och hotell. 
Dessa tvättas och fläckbehandlas för att sedan manglas innan de skickas till kunderna.
Servetterna är ovikta så att varje kund kan skapa den vikning de själva vill ha. 

ARBETSKLÄDER

Oavsett om man arbetar på hotell eller på restaurang så behöver man tvätta kläderna. Idag tvättar vi allt från fina kostymer till kockkläder och förkläden.
Vi hjälper er utifrån ert behov.