logga_norrlandstvatten_mobil

Vi hämtar, tvättar och levererar
så att ni kan tänka på annat!

Att kläder blir smutsiga är ingen hemlighet, de blir de hemma och likaså på jobbet. Vi hjälper företag med att ta hand om deras tvätt. Genom att lämna över ansvaret för tvätt och leveranser till oss så vet företagen att kläderna blir tvättade och lagade.
Alla behöver vi tvätta, men vad är det för slags tvätt, hur mycket samt hur ofta skiljer sig avsevärt mellan olika företag och industrier. Därför skapar vi tillsammans med företagen individuella tvättlösningar som är utformade utifrån varje unikt företags behov.
Några av de produkter som vi idag tvättar till företag och industrier är: Arbetsjackor, arbetsbyxor, overall, varseljacka, varselbyxa, varseloverall, skjortor, långärmade tröjor, t-shirt, shorts, underkläder, sockar, underställ, mössor, vantar, handukar, badlakan, trasor, moppar, entrémattor, gardiner m.m

Så här går det till:

Vi hämtar & lämnar er tvätt

För att underlätta för er så hämtar vi er tvätt på angiven plats. Hur ofta det sker beror på ert behov.
Till många av våra kunder hämtar vi samt levererar vi tillbaka tvätten 1 gång per vecka. Detta går att styra efter era förutsättningar, behöver ni tvätta oftare eller mer sällan så löser vi det. 

vi lagar kläder & byter dragkedjor

För att kläderna ska hålla länge så synar vi dem efter att de är tvättade. Detta för att hitta hål, revor eller trasiga dragkedjor. Lagning av mindre hål och revor ingår i vår tvättservice. Vi byter ofta dragkedjor i allt från jackor, overaller till gylfen på byxor. Till detta tillkommer det en kostnad för material samt arbetstid. 

Vi tvättar utifrån tvättråd

När vi  tvättar så utgår vi alltid från tvättrådet på plaggen. Däremot så finns det tillfällen då plagget saknar tvättråd eller när vi behöver ifrångå det för att kunna få bort en fläck. Skulle det hända så kontaktar vi självklart er för att hitta en bra lösning på problemet.

vi viker & sorterar

Vi har även en sorteringstjänst där man för en extrakostnad får kläderna sorterade utifrån exempelvis storlek och typ av plagg. Vi sorterar även personliga tvättsäckar åt era anställda. 

VILL DU VETA MER?

Lämna era uppgifter här nedan så kontaktar vi er