logga_norrlandstvatten_mobil

ÄR DET EN FLÄCK PÅ KOSTYMEN?

LUGN, VI HJÄLPER DIG!

Detta gör vi

Vi på Norrlandstvätten har lång erfaranehet när det kommer till tvätt av olika slag. I och med att vi har tillgång till  både kemtvätt och vattentvätt har vi möjligheten att tvätta många olika slags produkter.
När vi tvättar så utgår vi först och främst från produktens tvättråd men ibland kan det saknas och då diskuterar vi tillsammans med kunden vilken tvättbehandling som passar bäst.  
Förutom tvätt så kan vi även erbjuda uthyrning av dukar och servetter. 

kostymer & dräkter

Har du fått en fläck på din kostym? Vi kemtvättar kostymer och dräkter så att de får ett längre liv.
Plaggen tvättas enligt tvättråd och pressas sedan för ett snyggt resultat. 

 

skjortor

Vi vatten- eller kemtvättar olika slags skjorter efter behov. Sedan blåser och stryker vi skjortan så att den är redo att användas på direkten. 


 

Jackor & kappor

Vi erbjuder vatten- eller kemtvätt av ditt plagg. Jackor kräver olika slags tvättbehandlingar och utifrån tvättråd samt hur smutsig, vilka fläckar plagget har väljer vi vilken tvättbehandling som ska användas. För att få ett fint resultat så blåser vi och stryker jackan.


 

Hushållstvätt

Till hushållstvätt inkluderas sänglinne och kläder.
Sänglinnet tvättas i ett dubbelbad för att verkligen få ett rent resultat. Sedan manglas det för att få den lyxiga känslan som endast manglade sängkläder kan ha. Kläderna tvättas och torkas, strykes eller blåses för att sedan vikas så att plaggen direkt kan läggas i garderoben.

 

gardiner

 Vi tvättar gardiner av olika slag i vatten- eller kemtvätt beroende på tvättråd. För ett snyggt resultat manglas eller pressas sedan gardiner.   

mattor

Vi plantvättar, kemtvättar eller vattentvättar mattor i maskin beroende på fläckar och tvättråd. Kontrollera gärna om det finns några speciella fläckar innan du lämnar in mattan för att vi bättre ska kunna behandla och få bort även de svåraste fläckar. Vissa mattor (ljusa) kan vara svåra att få rena och därför väljer vi ibland att neka sådan tvätt.
 

Dukar & servetter

Hos oss kan ni hyra dukar av hög kvalité i olika storlekar. Dessa är av samma kvalité som restauranger använder och passar därför utmärkt till finare tillställningar som bröllop, födelsedagsfirande, dop m.m. Dessutom kan vi erbjuda väldigt fina och lyxiga tygservetter som tar dukningen till nästa nivå.