logga_norrlandstvatten_mobil

Hyr sänglinne, fotté, dukar, servetter och entrémattor av oss

För att förenkla för er så hyr vi ut vi sänglinne, frotté, dukar och servetter av hög kvalité. 
Då behöver ni själva inte lägga ut pengar på att ha ett lager. Ni får enkelt levererat den mängd ni behöver och ni slipper lägg ner tid och energi på tvätt. Ni spar då både tid och pengar och ni har alltid produkter av hög kvalité. Dessutom så kan ni hyra fina entrémattor av oss i hyran ingår även tvätt av mattan.
 

SÄNGLINNE

Gör det enkelt för er och hyr vårt sänglinne. Då slipper ni ha ett stort och kostsamt lager och ni har möjlighet till leverans 5 dagar i veckan.

Det sänglinne som vi har på lager och som vi hyr ut är av hög kvalité och klarar därför höga tvättemperaturer och kan tvättas flera hundra gånger utan att exempelvis krympa. Till våra kunder hör hotell, bed & breakfast m.fl.


 

dukar & servetter

Våra dukar och servetter passar utmärkt till allt från bröllop, födelsedagsfirande och dop. 
Vi hyr ut till både små och stora restauranger men även privatpersoner har möjligheten att hyra dessa. 
När du som privatperson hyr dukar och servetter från oss är du får fina och lyxiga produkter.
Vi vet att det under firanden ibland kan hända en olycka eller två och har ni då hyrt dukar och servetter från oss så gör det inget. Det tillkommer nämligen ingen extra avgift så länge godset inte är obrukbart efter våra behandlingar. Skulle det ha kommit exempelvis vin eller stearin på godset så är det inga problem, det löser vi. 

 

frotté

Vi erbjuder mjuk och skön frotté av hög kvalité. Vi har handdukar och  badklakan i olika storlekar men även morgonrockar och tofflor. För att få frottén mjuk och skön så torktumlar vi den alltid. Idag kan vi erbjuda vit frotté, men är ni intresserade utav annan färg, vänligen kontakta oss så försöker vi lösa det.  

entrémattor

Vi vill göra det enkelt för er att ha en välkomnande och trevlig entré genom att hyra ut mattor till er. Vi hämtar efter ert önskemål den smutsiga mattan och levererar på samma gång en ny och fräsch matta. 
Genom att ha en plan för byte av matta så byter vi kontinueligt mattan och ni kan tänka på annat än tvätt.